Werkzoekende

Ben je benieuwd naar onze werkwijze?

Van het eerste gesprek tot het afscheid nemen, bij Return2Work gaan we voor een persoonlijke aanpak. In eerst instantie zullen wij een kennismakingsgesprek plannen waarna we een plan van aanpak opstellen. Hierin worden de doelstellingen helder uiteengezet. 

Slechts in enkele gevallen zullen wij kiezen voor een groepsgewijze aanpak, maar dat moet dan wel een meerwaarde opleveren voor de cliënt(en). Doorgaans zal er dus een individuele aanpak plaatsvinden, waarin er veel aandacht is voor het persoonlijke proces. 

Wij hebben de afgelopen jaren successen geboekt met het begeleiden van mensen met uiteenlopende klachten. Gedurende het traject is er altijd de mogelijkheid om bij te sturen m.b.t. de koers die is ingezet. Onze begeleiding houdt niet op als de cliënt aan het werk is. Ook als iemand aan het werk is, volgen wij deze nog enige tijd totdat wij zeker weten dat hij/zij op de juiste plek zit. Onze werkwijze blijkt de juiste te zijn! Wij hebben sinds de oprichting doorlopend boven de 90% plaatsing gescoord met een zeer hoge klanttevredenheid en daar zijn wij uiteraard trots op!