Onze missie en visie

Mensen hebben niet allemaal dezelfde start in het leven. Maar bij Return2Work is het uitgangspunt dat iedereen gelijk is, ongeacht je afkomst, religie, geslacht, etc. Wij vinden verder dat iedereen een plek verdiend in deze maatschappij en het bekleden van een functie in betaalde loondienst is daarbij een fundamenteel recht.

 

Als je in je leven te maken krijgt met mentale of fysieke problemen hoeft dat wat ons betreft zeker niet te betekenen dat je aan de zijlijn komt te staan! Als je een beperking hebt kan het zo zijn dat je begrensd bent in je mogelijkheden, maar dit hoeft echter niet te betekenen dat je hierdoor niet meer kunt genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft. 

Samen met de cliënt en de werkgever streven wij naar een situatie waarin korte communicatielijnen zorgen voor een veilige omgeving waarin de cliënt zich kan ontwikkelen tot een volwaardige medewerker.

 

Onze coaches zijn allemaal “vakidioten” die bevlogen te werk gaan. Daarnaast weten ze allemaal hoe het is om te moeten vechten voor hun plekje, want alle medewerkers van Return2Work hebben zelf een AG-status/arbeidsbeperking. Ze weten daarom als geen ander hoe belangrijk het is om te werken in een omgeving waar je tot je recht komt met de beperkingen die je hebt.

 

Onze missie is dan ook om samen met de werkgever een zodanig veilige en leerzame werkplek te creëren, zodat onze cliënten uiteindelijk zonder ons verder kunnen.