Opleidingen

Wij zijn ervan overtuigd dat je nooit oud bent om te leren. Wel begrijpen wij dat het soms moeilijk is om de motivatie op te brengen om een opleiding zelfstandig af te ronden. Om deze reden stimuleren wij onze klanten die een studie (willen) volgen. Wij zijn een officieel opleidingsinstituut voor het UWV. Hierdoor kunnen wij verschillende opleidingen aanbieden met een baangarantie.

 

Voor een deel van onze klanten is het niet mogelijk om op een zelfstandige manier thuis aan de slag te gaan met de studie. Op ons kantoor hebben wij studieplekken voor de klanten, ze zijn van harte welkom om aan de slag te gaan bij ons op kantoor. Return2Work heeft ook een aantal studiebegeleiders die ondersteuning en begeleiding kunnen aanbieden tijdens de studie. Wij zetten ons voor 100% in voor onze klanten.

 

De kosten voor de opleiding kunnen in bepaalde gevallen vergoed worden door het UWV. Dit ligt aan het traject dat wordt aangeboden. Het UWV geeft uiteindelijk wel of niet akkoord voor het starten van een opleiding.