Loopbaanadvies

 

Soms kan het zo zijn dat je op een punt in je leven staat dat een goede keuze voor je loopbaan een moeilijke keuze is. 

Welke richting wil ik op en waar wordt ik nou echt gelukkig van? Kan ik in de situatie waarin ik zit wel switchen van baan? Moet ik me verder ontwikkelen en zo ja welke kant op? Hoe kom ik weer dichter bij mezelf zodat ik nu echt de juiste richting op kan?

Dit zijn vragen die mogelijk lastig zijn om te beantwoorden, laat staan het maken van de keuzen welke richting je uit wilt gaan in je werk. 

Als jij opzoek bent naar handvatten die je helpen om je loopbaan zo goed mogelijk vorm te geven of wil je gewoon even sparren met een professional? 

Bij Return2Work hebben wij ruime ervaring om je daarin te ondersteunen. We kijken op een integrale manier naar jou als mens en jouw leefgebieden om zo een sluitend beeld te krijgen. Daarna zullen we samen met jou onderzoeken wat er mogelijk is en hoe dat passend gemaakt kan worden, zodat je ook op de langere termijn vervulling kunt ervaren in jouw nieuwe uitdaging. 

Doen wij beroepskeuzetests en assessments? 
Nee, wij zijn niet het zoveelste bedrijf die met jou een beroepskeuzetest gaan maken of je aan een assessment zetten. Veel van die tests en assessments kun je zelf online vinden. 

Wat doen wij dan wel? 

Wij hebben diverse methodieken, die deels door onszelf ontwikkeld zijn, om zo op een fijne informele manier tot de kern te komen.  


Wat gaat die jou brengen? 

-       Je krijgt meer zicht op wie jij bent en wat jou gelukkig maakt 

-       Ondersteuning vanuit ons salesteam 

-       Duidelijke no nonsence adviezen 

-       Inzicht in jouw waarden t.a.v. werk en werkomgevingen